Home Contact Sitemap

Net.Efekt

Prevzamemo skrb za vaš splet

Vzdrževanje spletnih strani

Kako preko spleta pridobim več prodajnih kontaktov?

Rezultate dobimo z upoštevanjem treh vidikov spletnega nastopa

Več...

Kaj lahko storimo za vas?

Najamejo nas podjetja, ki želijo na splet stopiti učinkovito!

Več...


Vzdrževanje spletnih strani

Ob začetku sodelovanja vam pomagamo določiti strategijo za uspeh na spletu in z novim konceptom izdelamo spletno stran, ki bo dolgoročno prinašala koristi vašemu podjetju. Večina podjetij se zaveda, da rezultati ne pridejo takoj, saj se pravo delo prične šele po izdelavi spletne strani.

Prevzamemo vsa dela, ki se pričnejo po izdelavi spletne strani!

Zato prevzamemo skrb in odgovornost za vodenje spletnega projekta tudi po izdelavi spletne strani. Po izdelavi prevzamemo marketinška in uredniška dela, se pravi, da spletno stran za vas grafično in vsebinsko vzdržujemo ter konstantno promoviramo. Na rednih sestankih se z vami konzultiramo in vam po potrebi svetujemo.

Po naših izkušnjah se tak način sodelovanja zelo dobro obnese, saj vaše podjetje razbremeni in je tudi ceneje kot če bi imeli enega ali več zaposlenih za te vrste del.

Kaj zajema vzdrževanje spletnih strani? Vzdrževanje spletnih strani zajema od osnovne skrbi za nemoteno delovanje vaših spletnih strani do uporabe posebnih znanj optimizacije, ki za ključne besede relevantne za vaš posel, zagotavlja visoko pozicijo vaše strani v iskalnikih kot sta Google in Najdi.

Vzdrževanje spletnih strani pomeni zagotavljati rezultate na dolgi rok. Cilj večine naših strank je povečati število prodajnih kontaktov, zato skrbimo da se pri vsaki, tudi najmanjši spremembi na spletni strani (zamenjava teksta, slike), upošteva zastavljeno smer (strategijo spletnega nastopa podjetja) in obdrži visoko pozicijo v iskalnikih.

Katere storitve zajema vzdrževanje spletnih strani?

Kako vzdrževanje spletnih strani pomaga doseči učinkovit spletni nastop?

Naredite korak naprej in izkoristite potencial spleta že danes

Veliko vaših potencialnih strank vas na spletu sploh ne najde. Veliko od njih vas morda najde, vendar jih vaša spletna stran ne prepriča, da ste prava rešitev zanje.

Kontaktirajte nas in skupaj bomo ugotovili, ali je naša storitev primerna za vaše podjetje.